Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah, 1 taun kepungkur
→‎Latar Wuri: éjaan, replaced: parusahaan → perusahaan
{{end-col}}
 
Spider-Man ya iku salah siji carita superhero kang paling misuwur lan sukses kanthi cara komersial. Minangka karakter unggulan Marvel lan maskot parusahaanperusahaan, dhèwèké muncul ing pirang-pirang wujud media, kalebu ing acara [[televisi]] animasi lan ''live-action'', strip ariwarta sindikasi komik, lan pirang-pirang filem kang dibintangi [[Tobey Maguire]] minangka [[pahlawan]] "ramah lingkungan" ing telung filem pisanan.
 
== Karakter Pandhukung ==
347.212

besutan