Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: teorinipun → téyorinipun
}}
 
'''Charles Darwin''' ([[12 Fèbruari]] [[1809]] – [[19 April]] [[1882]]), punika satunggiling ngèlmuwan ing widhang biologi saking [[Britania Raya]]. Piyambakipun misuwur sanget amargi ingkang kaping pisan mamanggihaken téyori ngèlmu [[Evolusi]]. Piyambakipun mangembangaken teorinipuntéyorinipun satelasipun numpak baita ''The Beagle'' kanggé panlitèn ing kapuloan Galapagós.
 
Karyanipun ingkang misuwur asesirah ''[[On the Origin of Species]]'' ([[1859]]) saha ''[[The Descent of Man]]'', ([[1871]]).
348.872

besutan