Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

6 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: daftar → pratélan, Daftar → Pratélan
Standard final ngandhut 7589 entri<ref>[http://www.sil.org/iso639-3/download.asp ISO 639-3 Code Set]</ref>. Data basa didhasaraké sawetara sumber kalebu: basa individual sing ana ing ISO 639-2, basa modhèrn saka edisi ka-15 [[Ethnologue]], rupa-rupa sajarah, basa kuna lan basa artifisial saka [[Anthony Aristar]] ing [[Linguist List]] uga basa sing diprayogakaké déning umum.
 
Transisi saka ISO 639-1 bisa nganggo daftarpratélan kodhe ISO 639-1.
 
== Uga delengen ==
* [[DaftarPratélan standar ISO]]
* [[ISO]]
 
348.872

besutan