Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Géografi: éjaan, replaced: ka- → angka
Kairo dumunung ing gisik lan pulo (dhèlta) [[Kali Nil]] ing [[Mesir]] sisih lor, sakidulé titik pamisahan Kali Nil ninggal tlatah [[ara-ara]] lan pecah dadi loro.
 
Pérangan kutha lawas dumunung ing sisih wétan kali. Saka kana, kutha iki nyebar mangulon, ngubengi tlatah tetanèn ing gisiking [[Kali Nil]]. Tlatah sisih kulon iki, diyasa niru kutha [[Paris]] déning [[Isma'il Pasha|Ismail Agung]] ing tengahan abad ka-angka 19, ditandhani anané
 
== Kutha kembar ==
348.872

besutan