Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

12 bèt wis dibusak, 1 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu
''' 4 [[Agustus]] ''' punika, dinten ingkang kaping 216 utawi 217 ing [[taun|warsa]] [[kabisatwuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
347.212

besutan