Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

12 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu
''' 25 [[Dhésèmber]] ''' punika, dinten ingkang kaping 359 utawi 360 ing [[taun|warsa]] [[kabisatwuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
348.872

besutan