Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , punika, dinten → punika dinten
''' 3 [[Januari]] ''' punika, dinten ingkang kaping 3 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
348.872

besutan