Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: modhèrn → modhèren
|}
 
Standard final ngandhut 7589 entri<ref>[http://www.sil.org/iso639-3/download.asp ISO 639-3 Code Set]</ref>. Data basa didhasaraké sawetara sumber kalebu: basa individual sing ana ing ISO 639-2, basa modhèrnmodhèren saka edisi angka 15 [[Ethnologue]], rupa-rupa sajarah, basa kuna lan basa artifisial saka [[Anthony Aristar]] ing [[Linguist List]] uga basa sing diprayogakaké déning umum.
 
Transisi saka ISO 639-1 bisa nganggo pratélan kodhe ISO 639-1.
348.872

besutan