Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|-
| '''Walikutha'''
| JoziasPauline van AartsenKrikke (parté VVD)
|-
|}
1

besutan