Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (4), - → - (4), Gregorian → Grégorius (2)
'''1 [[Juli]]''' punika dinten ingkang kaping 182 utawi 183 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[Kanada|Dinten Kanada]]
* '''[[1991]]''' - [[Pakta Warsawa]] dipunpungkasi kanthi resmi.
* '''[[1997]]''' - [[Karajan Manunggal Raya]] masrahaken [[Hongkong]] dhumateng [[Républik Rakyat Tiongkok]].
 
{{Berita
| tgl = [[2012]]
| ber = - Final Piala Éropah kanggé bal-balan [[UEFA Euro 2012]] dipunwontenaken ing [[Kiev]], [[Ukraina]]. Tetandhingan final punika antawis [[Tim nasional bal-balan Spanyol|Spanyol]] lawan [[Tim nasional bal-balan Itali|Itali]]. Spanyol mimpang telak 4 - 0 saking Itali. Saweg sapindhah jawara Éropah saged mimpang kaping kalih terus-terusan.
| gbr =
| cap = Logo UEFA Euro 2012
348.872

besutan