Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (3), - → - (3), Gregorian → Grégorius (2)
'''6 [[November]]''' punika dinten ingkang kaping 310 utawi 311 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1999]] - Ing référèndhum tiyang [[Australia]] mutusaken tetep taksih purun gadhah Ratu Elizabeth II dados kepala nagara.
 
== Wiyosan ==
== Uga delengen ==
{{Commons category|6 November}}
:[[5 November]] - 6 November - [[7 November]]
* [[Kalendher kadadéan|Kalèndher kadadéan]]
 
348.872

besutan