Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

8 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (5), - → - (5), Gregorian → Grégorius (2)
'''2 [[Mèi]]''' punika dinten ingkang kaping 122 utawi 123 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1933]]''' - "[[Nessie]]" (monster [[Loch Ness]]) sepisananipun katon ing jaman modhèren
* [[1945]] - Wadya [[Uni Sovyet]] ngibaraken gendéra ing [[Gedhung Reichstag]] [[Jerman]], [[Berlin]].
* '''[[1969]]''' - Wiwitanipun kapal ''[[Queen Elizabeth II]]'' binarung samudra tumuju [[New York City]].
* '''[[1972]]''' - Film ''[[Jaws]]'' wiwit dipundamel.
* '''[[1984]]''' - Program pamulangan [[Wajib Belajar]] dipuncanangaken déning [[Présidhèn Soeharto]].
 
== Wiyosan ==
348.872

besutan