Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: ganti tembung, replaced: genus → génus using AWB
'''Gènus''' iku wangun panglompokan ing klasifikasi kauripan. Anggota-anggota gènus duwé pepadhan [[morfologi]] lan kekerabatan sing cerak. Ing sistem [[tatajeneng biologi|tatajeneng binomial]], jeneng sawijining spesies makluk urip kapérang saka rong tembung: jeneng genusé (diwiwiti kanthi huruf kapital) lan jeneng panunjuk spesiesé. Contoné, ''Homo sapiens'', jeneng ilmiah kanggo spesies manungsa [[modhérn]], nandhakaké manawa manungsa modhérn kagolong ing genusgénus ''Homo''.
 
[[Kategori:Klasifikasi biologi]]
4.016

besutan