Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

27 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
typo
'''Wektu Indonésia bagéyan Tengah''' utawa '''WITA''' (Waktu Indonesia Tengah), kuwi salah siji saka telung [[zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané yakuwi [[Wektu Indonésia bagéyan Kulon (WIB)|WIB]] lan [[Wektu Indonésia bagéyan Wétan (WIT)|WIT]].
Kawasan sing migunakaké sistem WITA yakuwi [[Sulawesi]], [[Bali]], [[Nusa Tenggara]], [[Kalimantan Kidul]] lan [[Kalimantan Wétan]].
78.624

besutan