Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
Ndandani
| nationalteam-update = 23:56, 14 November 2017 (UTC)
}}
'''Alexandre Lacazette''' ({{IPA-fr|alɛksɑ̃dʁ lakazɛt}}; lair 28 MéiMèi 1991) inggih menika pemainpamain [[bal-balan]] profésionalprofèsional saking [[Perancis]] ingkang main ing posisi [[striker]] kanggé [[Liga Utama Inggris|Liga PrimérPrimèr Inggris]] klub [[Arsenal F.C.|Arsenal]] lan Tim Nasional Bal-balan Perancis.<ref name="internet2">[https://www.transfermarkt.com/alexandre-lacazette/profil/spieler/93720 Alexandre Lacazette](dipunundhuh tanggal 18 Januari 2018)</ref>
 
Lacazette kalebet satunggaling striker prodhuktif ingkang main ing Liga PrimerPrimèr Inggris. Ing sawetawis musim Lacazette tansah nyithak gol minimalsakedhikipun 20 gol permusim.<ref name="internet1"/> Awit saking penampilanipun ingkang konsisténkonsistèn ing saben musim, Alexandre Lacazette dados pemainpamain bal ingkang misuwur ing Perancis, eropahéropah lan saindenging donya.<ref name="internet1"/> Nami Lacazette tansah mlebet dhaftar pemainpamain paling saé taunan ing [[Ligue 1]]. Alexandre Lacazette gadhah rékor konversi paling kathah ing gangsal Top Liga Éropah, ngantos striker-striker misuwur kados [[Luis Suarez]], [[Karim Benzema]], [[Robert Lewandowski]] mboten saged ngejarnguyak rékor Lacazette.<ref name="internet1"/> Ing musim 2014-2015, Lacazette nyithak 27 gol ing Ligue 1, mecahaken rékor klub sadangoningsadanguning setunggal musim.<ref name="internet1"/>
 
WekdalRikala musim 2016-2017, Lacazette nyithak kalih gol saking sadéréngipunsadèrèngipun 28 gol. Namung kalih gol saking 26 gol ingkang Lacazette damel saking njawi kothak pénalti.<ref name="internet1"/> Tanggal 5 Juli 2017, Lacazette resmi dipunrékrukdipunrékrut Arsenal.<ref name="internet1"/> Lacazette napakasmani kontrak dhurasi gangsal taun, adhedhasar data ingkang sumberipun saking ''transfermarkt'', Arsenal mbayar béayabéya transfer Lacazette ngantos 40 yuta Éuro kanggé pikantuk jasa Lacazette.<ref name="internet1">[https://www.izaybiografi.com/2017/07/biografi-alexandre-lacazette.html Alexandre Lacazette](dipunundhuh tanggal 18 Januari 2018)</ref>
 
==Prana Njawinjawi==
{{id}} [http://www.goal.com/id/pemain/a-lacazette/f4cykd65su8xbme6xdc1iw7o5 '''Profil Lacazette'''] (ing Basa Inggris)
 
==Cathetan SukuRujukan==
1.443

besutan