Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: ndandani using AWB
| nationalteam-update = 23:56, 14 November 2017 (UTC)
}}
'''Alexandre Lacazette''' ({{IPA-fr|alɛksɑ̃dʁ lakazɛt}}; lair 28 Mèi 1991) inggih menika pamain [[bal-balan]] profèsional saking [[Perancis]] ingkang main ing posisi [[striker]] kanggé [[Liga Utama Inggris|Liga Primèr Inggris]] klub [[Arsenal F.C.|Arsenal]] lan Tim Nasional Bal-balan Perancis.<ref name="internet2">[https://www.transfermarkt.com/alexandre-lacazette/profil/spieler/93720 Alexandre Lacazette](dipunundhuh tanggal 18 Januari 2018)</ref>
 
Lacazette kalebet satunggaling striker prodhuktif ingkang main ing Liga Primèr Inggris. Ing sawetawis musim Lacazette tansah nyithak gol sakedhikipun 20 gol permusim.<ref name="internet1"/> Awit saking penampilanipun ingkang konsistèn ing saben musim, Alexandre Lacazette dados pamain bal ingkang misuwur ing Perancis, éropah lan saindenging donya.<ref name="internet1"/> Nami Lacazette tansah mlebet dhaftar pamain paling saé taunan ing [[Ligue 1]]. Alexandre Lacazette gadhah rékor konversi paling kathah ing gangsal Top Liga Éropah, ngantos striker-striker misuwur kados [[Luis Suarez]], [[Karim Benzema]], [[Robert Lewandowski]] mboten saged nguyak rékor Lacazette.<ref name="internet1"/> Ing musim 2014-2015, Lacazette nyithak 27 gol ing Ligue 1, mecahaken rékor klub sadanguning setunggal musim.<ref name="internet1"/>
 
Rikala musim 2016-2017, Lacazette nyithak kalih gol saking sadèrèngipun 28 gol. Namung kalih gol saking 26 gol ingkang Lacazette damel saking njawi kothak pénalti.<ref name="internet1"/> Tanggal 5 Juli 2017, Lacazette resmi dipunrékrut Arsenal.<ref name="internet1"/> Lacazette napakasmani kontrak dhurasi gangsal taun, adhedhasar data ingkang sumberipun saking ''transfermarkt'', Arsenal mbayar béya transfer Lacazette ngantos 40 yuta Éuro kanggé pikantuk jasa Lacazette.<ref name="internet1">[https://www.izaybiografi.com/2017/07/biografi-alexandre-lacazette.html Alexandre Lacazette](dipunundhuh tanggal 18 Januari 2018)</ref>
 
==Prana njawi==
4.016

besutan