Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB
* [[Makedonia]]
* [[Serbia]]
* [[Turki]], nanging namung [[Turki pérangan Éropah]] (kanthi tradisionaltradhisional dipunwastani [[Rumelia]] utawi [[Thrace]] wétan)
Sawetawis nagari ingkang kala-kala ugi dipunlebetaken tlatah Balkan:
* [[Moldavia|Moldova]]
5.588

besutan