Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎Jeruk bali: ganti isi, replaced: bentuke → wujudé
=== Jeruk bali ===
Jeruk bali akèh manfaate tumprap kasehatan.<ref name="internet4">[http://health.kompas.com/read/2011/03/09/08213033/Turunkan.Kolesterol.dengan.Jeruk.Bali health.kompas.com](dipunundhuh tanggal 11 April 2011)</ref> Jeruk bali ngandhut pektin luwih akèh tinimbang jeruk liyané.<ref name="internet4"/>[[Pektin]] iki bisa ngurangi [[kolésterol]] lan uga bisa ngurangi risiko lelara [[jantung]].<ref name="internet4"/>
Rasane [[kecut]] [[legi]] lan bentukewujudé bunder, ukurané luwih gedhé tinimbang jeruk liyané.<ref name="internet4"/> Kulit jeruk bali lumrahé kanggo nggawé [[dolanan]] mobil-mobilan.<ref name="internet4"/> Ananging dolanan iki biyasane mung kanggo bocah sing urip ing désa.<ref name="internet4"/> [[Daging]] jeruk bali ambune [[seger]] Lan ngandhut akèh [[banyu]]. Jeruk iki bisa dipangan langsung sawisé dionceki utawa kanggo campuran [[salad]] lan [[rujak]].<ref name="internet4"/>
 
[[Daging]] [[putih]] kang ana ing antarané [[kulit]] njaba lan woh kang ana banyuné, bisa digawé manisan.<ref name="internet4"/> Daging putih iki duwé [[kelenjar]] lenga.<ref name="internet4"/> Ing [[Vietnam]] [[kembang]] [[jeruk bali]] kang wangi dienggo nggawe [[farfum]].<ref name="internet4"/> Kayu jeruk bali uga kanggo nggawe piranti dapur.<ref name="internet4"/>
348.872

besutan