Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
→‎\bUgi pirsani\b: ganti isi, replaced: Ugi Pirsani → \bUgi pirsani\b
{{reflist}}
 
== Ugi\bUgi Pirsanipirsani\b ==
* [[:En:Balkans|Balkans]]
* [[:En:History of the Balkans|: History of Balkans]]
348.872

besutan