Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: nggawe → nggawè using AWB
* Listrik ya iku sumber ènergi kang disalurake jalaran [[kabel]].<ref name="internet1"/> Arus listrik ana amarga ana momotan listrik kang ngalir saka saluran positif menyang saluran negatif.<ref name="internet1"/>
 
Bareng karo magnetisme, listrik nggawenggawè interaksi fundamental kang diarani elektromagnetisme.<ref name="internet2"/> Listrik bisa kedaden amarga akèh fenomena fisika kang akèh dingerteni, kaya petis, medan listrik lan arus listrik.<ref name="internet2"/> Listrik digunakaké ing indhustri kaya elektronik lan tenaga listrik.<ref name="internet2"/>
 
== Sipate listrik ==
5.588

besutan