Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
Mbalèkaké owahan 1405251 déning Nfmia (rembugan)
* Listrik ya iku sumber ènergi kang disalurake jalaran [[kabel]].<ref name="internet1"/> Arus listrik ana amarga ana momotan listrik kang ngalir saka saluran positif menyang saluran negatif.<ref name="internet1"/>
 
Bareng karo magnetisme, listrik nggawènggawe interaksi fundamental kang diarani elektromagnetisme.<ref name="internet2"/> Listrik bisa kedaden amarga akèh fenomena fisika kang akèh dingerteni, kaya petis, medan listrik lan arus listrik.<ref name="internet2"/> Listrik digunakaké ing indhustri kaya elektronik lan tenaga listrik.<ref name="internet2"/>
 
== Sipate listrik ==
5.588

besutan