Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis ditambahake, 1 taun kepungkur
c
→‎Latar Wuri: clean up, replaced: media → médhia using AWB
{{end-col}}
 
Spider-Man ya iku salah siji carita superhero kang paling misuwur lan sukses kanthi cara komersial. Minangka karakter unggulan Marvel lan maskot perusahaan, dhèwèké muncul ing pirang-pirang wujud mediamédhia, kalebu ing acara [[televisi]] animasi lan ''live-action'', strip ariwarta sindikasi komik, lan pirang-pirang filem kang dibintangi [[Tobey Maguire]] minangka [[pahlawan]] "ramah lingkungan" ing telung filem pisanan.
 
== Karakter Pandhukung ==
5.584

besutan