Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake, 1 taun kepungkur
→‎Latar Wuri: ganti isi, replaced: anake → anaké
 
== Latar Wuri ==
Nalika Spider-Man pisanan katon ing sangareping taun 1960-an, remaja ing buku komik superhero padatan dimudhunake saka peran sidekick marang protagonis. Seri Spider-Man nampilake [[Peter Parker]], murid sekolah tinggi kang isih remaja anakeanaké wong ora duwé lan uripé kasepen.
Ora kaya carita [[pahlawan]] remaja kang ana sadurunge, kaya déné [[Bucky]] lan [[Robin]], Spider-Man ora dimupangatake dadi anak dhidhik saka saben mentor wong diwasa kaya [[Kapten]] [[Amérika]] lan [[Batman]]. Mula iku, dhèwèké kudu bisa ngertini awake dhéwé yèn "anané kakuwatan gedhé uga bakalan ditututi tanggung jawab kang gedhé"-kaya kang dingendikakake Paman Ben sadurunge séda.
 
347.212

besutan