Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

50 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
[[Dasawarsa]] '''1970-an''' iku kaurut saka taun [[1970]] nganti [[1979]].
{{Dasawarsa|d=197|a=20}}
== Prastawa ==
 
348.872

besutan