Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

50 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi
[[Dasawarsa]] '''1640-an''' iku kaurut saka taun [[1640]] nganti [[1649]].
{{Dasawarsa|d=164|a=17}}
== Prastawa ==
 
348.872

besutan