Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake, 1 taun kepungkur
→‎Karakter Pandhukung: ganti isi, replaced: cedhake → cedhaké
J. Jonah Jameson digambarake minangka penerbit saka Daily Bugle lan bos Peter Parker lan minangka kritikus pedhes Spider-Man, mesthi ngunekake perkara-perkara kang èlèk babagan superhero ing koran.
 
Eugene "Flash" Thompson racaké digambarake minangka kanca SMA Parker lan seneng nyiksa dhèwèké, nanging ing wektu kang liya, Eugine dadi kanca kang apikan. Harry Osborn, putrane Norman Osborn, kang paling dikenal minangka kanca cedhakecedhaké Peter nanging uga saingane Peter.
 
== Pahargyan ==
347.212

besutan