Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎Gula Jawa: ganti isi, replaced: bentuké → dhapuré
Carané gampang lan praktis.<ref name="internet2"/> [[Gula jawa]] dicampur [[madu]] banjur kanggo [[masker]]an utawa [[scrub]].<ref name="internet2"/> Kanggo asil kang maksimal luwih becik yèn perawatan iki dilakokaké rong dina sapisan.<ref name="internet2">[http://www.kabarinews.com/article/Berita_Indonesia/Mode_Gaya/Manfaat_Gula_Palem/36059](dipunundhuh tanggal 18 April 2011)</ref>
 
Saiki [[gula jawa]] ora mung diprodhuksi dadi [[gula]] kang padat kang bentukédhapuré setengah lingkaran, nanging uga aana kang digawé butiran utawa serbuk kayak [[gula]] [[pasir]] kang rupané [[coklat]].<ref name="internet2"/>
=== ''Jelly'' klapa ===
[[Jeli]] [[klapa]] uga kena diarani [[nata de coco]].<ref name="internet3"/> Jeli iki asil perméntasi banyu klapa. Nata de coco lumrahé digawé [[és]] utawa [[ager-ager]].<ref name="internet3"/> Saliyané iku nata de coco uga kanggo campuran nggawé [[puding]][[.<ref name="internet3">[http://www.femina.co.id/main/default.asp](dipunundhuh tanggal 18 April 2011)</ref>
348.872

besutan