Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

5 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: Karajan Manunggal Raya → Karajan Manunggal
* [[Kanada|Dinten Kanada]]
* '''[[1991]]'''-[[Pakta Warsawa]] dipunpungkasi kanthi resmi.
* '''[[1997]]'''-[[Karajan Manunggal Raya]] masrahaken [[Hongkong]] dhumateng [[Républik Rakyat Tiongkok]].
 
{{Berita
348.872

besutan