Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎Pembagian anemia: ganti isi, replaced: halus → alus
i. Anemia wekdal lair (Kesanesan nyerapipun vitamin B12 wekdhal lair, manawi kados punika asam lambung boten wonten gangguan)
j. Anemia keranten infeksi cacing dipilobotrium (kalih terganggu nyerapipun vitamin B12)
k. Anemia keranten gangguan nyerapipun vitamin B12 keranten wonten pepintenan kesanesan kados operasi nugel aken usus halusalus utawi akibatipun diare kronis (chronic tropical sprue)
l. Anemia skorbut (kekirangan vitamin C)
m. Anemia sel ageng wonten ing salebetipun masa ngandung (megaloblastic anemia of pregnancy).
348.872

besutan