Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
→‎Arane Pérangan wit klapa: ganti isi, replaced: Perangan → Pérangan
Saliyané iku [[wit]] [[klapa]] kang aran [[glugu]] uga dienggo dadi bahan [[yasan]] sing cukup apik.<ref name="internet5"/> Kayu wit klapa diarani [["glugu"]] ing [[Tanah Jawa]].<ref name="internet5"/>
 
== Arane PeranganPérangan wit klapa ==
=== Wit ===
* [[oyot]]
348.872

besutan