Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis ditambahake, 1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| sortkey = Spider-Man
}}
'''Spider-Man''' <ref name="man">[http://www.sonypictures.com/homevideo/spider-man3/ www.sonypictures.com] Spiderman (kaundhuh tanggal 9 Agustus 2011)</ref> utawa '''''Manusia [[Laba-laba]]''''', ya iku [[adiwira]] [[fiktif]] saka komik [[marvel]] ding diripta déning juru tulis [[Stan Lee]] lan [[artis]] [[Steve]] [[Menko]].<ref>Lee, Stan (w), Romita, John (a). "The Birth of a Super-Hero!" The Amazing Spider-Man 42 (November 1966), New York, NY: Marvel Comics</ref> Dhèwèké pisanan katon ing [[amazing fantasy]] [[15 agustus]] [[1962]]. Dhèwèké wis dadi salah siji [[pahlawan]] super sing paling misuwur ing donya. Mungsuh sing misuwur ya iku [[flint marko]] (sandman), [[harry osborn]] (new goblin), [[norman osborn]] (green goblin), lan [[eddie brock]] (venom).<ref name="s">Wright, Bradford W. (2001). ''Comic Book Nation''. Johns Hopkins Press: Baltimore. ISBN 0-8018-7450-5.</ref>
 
== Latar Wuri ==
Panganggo anonim