Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan
|}
 
'''Irlandia Lor''' ([[basa Inggris]] ''Northern Ireland'') minangka sawijiné praja [[Britania Raya]] lan dumunung ing sisih wétan-lor pulo Irlandia. Jembar wewengkoné ya iku 14.139 km² lan sing ndunungi cacah 1.685.267 jiwa (April 2001). Irlandia Lor ndarbèni kutha krajan [[Belfast]]. Irlandia Lor wewatesan karo [[Républik Irlandia]]. Sajeroning [[basa Inggris]] laladan iki disebutkaran ''Northern Ireland'' utawa ''Ulster''. Nanging jeneng iki rada jumbuh sebab sabeneré ''Ulster'' iku jenengé tilas provinsi Irlandia kang wewengkoné luwih amba. Ulster pérangan kidul isih dadi wewengkon Irlandia. Jeneng iki mung dianggo déning kaum Unionis.
 
== Sawetara fakta ==
348.872

besutan