Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (4)
|website ={{URL|http://www.kk.dk}}
}}
'''Kopenhagen''' ({{IPAc-en|icon|ˈ|k|oʊ|p|ən|h|eɪ|ɡ|ən}} utawa {{IPAc-en|ˈ|k|oʊ|p|ən|h|ɑː|ɡ|ən}}; {{lang-da|København}} {{IPA-da|kʰøb̥m̩ˈhɑʊ̯ˀn|pron|Da-København.ogg}}, {{lang-la|Hafnia}}) iku kutha krajan Nagara [[Denmark]] lan kutha singkang paling akèh singkang ndunungi Denmark, kanthi singkang ndunungi tlatah kutha 1,213,822 ({{As of|2012|01|01|lc=on}}) lan singkang ndunungi [[Metropolitan area|metropolitan]] 1,935,746 ({{As of|2012|04|01|lc=on}}). Kanthi rampungé kreteg [[Øresund Bridge]] ing taun 2000, Kopenhagen dadi punjering [[Øresund Region]].
 
==Réferènsi==
348.872

besutan