Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar (4)
'''Pratélan [[unsur kimia]]''' ing ngisor iki disusun adhedhasardhedhasar [[nomer atom]] lan kodhe warna miturut tipe unsur. Saben unsur ditampilaké informasi ngenani jeneng unsur, [[lambang unsur]], [[golongan]] lan [[Période tabèl périodik|période]], [[massa atom]] (utawa [[isotop]] kang paling stabil), [[massa jinis]], [[titik lebur]], [[titik umob]] lan penemuné.
{{element color legend}}
 
|-bgcolor="#efefef"
|-{{highlight1}}
![[Pratélan unsur adhedhasardhedhasar nomer atom|No.<br />atom]]
![[Pratélan unsur adhedhasardhedhasar jeneng|Jeneng]]
![[Pratélan unsur adhedhasardhedhasar lambang unsur|Lambang]]
!Periode,<br />Golongan
!Massa<br />([[gram|g]]/[[Mol]])
348.872

besutan