Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

203 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
== Réferènsi ==
{{reflist}}
 
== Pranala njaba ==
{{Wikidata property |1=P37 |2=official language }}
*[https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/fields/2098.html Basa miturut nagara] ing ''[[The World Factbook]]''
 
[[Kategori:Basa resmi]]
62.839

besutan