Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:China-Shanghai.png|thumb|Lokasi Shanghai ing RRC (mawa panah)]]
 
'''Shanghai''' ([[basa Mandarin|Mandarin]]: 上海 | [[Pinyin]]: Shànghǎi; [[Basa Wu]] (Basa Shanghai) IPA: /zɑ̃ hɛ/) iku [[kutha]] gedhé dhéwé ing [[Républik Rakyat Cina]] lan papané ana ing pinggiring delta Changjiang. Panuwuhan kutha iki ing sawetara dasawarsa pungkasan nggawé kutha iki dadi punjeré ékonomi, dagangan, finansial lan komunikasi kang wigati dhéwé ing Tiongkok.
 
Shanghai uga salah sawijining palabuhan kang sibuk dhéwé sadonya, karo [[Singapura]] lan [[Rotterdam]].
460

besutan