Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

35 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Sacara administratif, Shanghai iku saka patang kutha Tiongkok, kang duwé status provinsi. Kutha iki kang ndunungi 16 yuta jiwa.
 
[[Kategori:Républik Rakyat Cina]]
[[Kategori:Kutha ing Cina]]
462

besutan