Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan (2)
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Pandhidhikan''' ya iku prosès kanggo peserta didik metu saka kahanankaanan kang durung swatantra, durung diwasa, dèrèng mardika tumuju kahanankaanan kang luwih swatantra, luwih diwasa, tanggung jawab lan berbudaya. Prosès pandhidhikan ya iku pengajaran keahlian mirunggan, pemberian lan penambahan kawruh, pertimbangan lan kebijaksanaan.
 
[[Gambar:Classe maternelle2.jpg|thumb|left|200 px|Siswa [[taman kanak-kanak]] ing senthong sinau]]
348.872

besutan