Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan
 
'''Kalistrikan''' ya iku sipat barang kang metu saka anané momotan listrik.<ref name="internet1">[http://carapedia.com/pengertian_definisi_listrik_info3192.html pengertian listrik] (dipunundhuh tanggal 2 Januari 2013)</ref> Listrik uga bisa ditegesi kaya ing ngisor iki:
* Listrik ya iku kahanankaanan saka partikel subatomik tartamtu, kaya elektron lan proton, kang nyebabake narik lan mentale gaya ing antarané.<ref name="internet1"/>
* Listrik ya iku sumber ènergi kang disalurake jalaran [[kabel]].<ref name="internet1"/> Arus listrik ana amarga ana momotan listrik kang ngalir saka saluran positif menyang saluran négatif.<ref name="internet1"/>
 
348.872

besutan