Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah, 1 taun kepungkur
→‎Karakter Pandhukung: ganti isi, replaced: perkara → prakara (2)
Spider-Man duwé macam-macam karakter pandhukung kang ana sajeroning [[komik]] kang wigati ing masalah alur carita yèn dhèwèké iku bintang. Sawisé wong tuwané séda, [[Peter Parker]] diopeni bulike kanthi sih-tresna kang akèh, ya iku Mèi Parker, lan pak like, kang nggantekake figur bapak, Ben Parker. Sawisé Lik Ben dipateni karo maling, Bulik Mèi kang dadi siji-sijiné kulawargané Peter, lan bulike cedhak banget karo Peter.
 
J. Jonah Jameson digambarake minangka penerbit saka Daily Bugle lan bos Peter Parker lan minangka kritikus pedhes Spider-Man, mesthi ngunekake perkaraprakara-perkaraprakara kang èlèk babagan superhero ing koran.
 
Eugene "Flash" Thompson racaké digambarake minangka kanca SMA Parker lan seneng nyiksa dhèwèké, nanging ing wektu kang liya, Eugine dadi kanca kang apikan. Harry Osborn, putrane Norman Osborn, kang paling dikenal minangka kanca cedhaké Peter nanging uga saingane Peter.
347.212

besutan