Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan (4)
{{Taxobox_end}}
 
'''Krambil''' utawa '''klapa''' iku sawijining [[tandurantuwuhan]] saka kulawarga ''[[Arecaceae]]''. [[Wit]] iki siji-sijining spésies ing génus ''Cocos'', lan wité bisa nganti [[30]] [[mèter]] dhuwuré. Krambil utawa [[klapa]] uga ngarané wohé wit iki sing kulité atos lan dagingé awerna [[putih]]. [[Wit]] '''krambil''' kalebu tandurantuwuhan saka laladan [[tropis]], bisa tuwuh kanthi apik ing laladan pasisir sanajan uga bisa urip ing laladan nggunung kang dhuwure [[1000]] saka segara nanging asile kurang apik.
 
[[Kembang]] klapa arané [["manggar"]].<ref name="internet5"/>
== Jinis ==
=== Klapa sawit ===
Klapa sawit [[''Elaeis'']] ya ikun [[tandurantuwuhan]] kang bisa ngasilaké [[lenga]] [[karbolin]].<ref name="internet5"/> Lenga iki bisa minangka ngoréng panganan.<ref name="internet5"/> Klapa sawit uga kalebu tandurantuwuhan indhustri kang wigati awit bisa ngasilaké lenga masak lan lenga indhustri, uga bahan bakar [[''biodiese'']].<ref name="internet5"/> Indonesia kalebu nagara kang ngasilaké klapa sawit paling akèh ing donya.<ref name="internet5"/> Klapa [[sawit]] bisa urip ing [[Indonésia]] kaya ta ing laladan [[Acéh]], pasisir timur [[Sumatra]], [[Jawa]] lan [[Sulawesi]].<ref name="internet5">[http://www.sinartani.com/agriprosesing/jenis-kelapa-bahan-baku-makanan-ringan-1266292176.htm](dipunundhuh tanggal 18 April 2011)</ref>
=== Klapa kuning ===
Klapa [[kuning]] ya iku [[klapa]] kang kulité wernané [[kuning]].<ref name="internet5"/>
348.872

besutan