Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎Géografi: ganti isi, replaced: Kepulauan → Kapuloan (2)
 
== Géografi ==
Prefektur Tokyo dipunpérang dados Dharatan dan kapuloan. Pérangan Dharatan dumunung wonten ing sisih kidul-kilèn [[Lempongan Tokyo]], watawis 90 km saking wétan ka kilèn, lan 25 km lèr ka kidul. Tokyo wewatesan kaliyan [[Prefektur Chiba]] ing sisih wétan, [[Prefektur Yamanashi]] ing kilèn, [[Prefektur Kanagawa]] ing kidul, lan [[Prefektur Saitama]] ing sisih lèr. Kepuloanipun wujud [[Kepulauan IzuKapuloanIzu]] lan [[Kepulauan OgasawaraKapuloanOgasawara]], manjang watawis 1.000 km ka [[Samudra Pasifik]].
 
=== Distrik kutha/laladan pemilihan ===
348.872

besutan