Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

6 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
'''ISO 639-3:2007''', cekakan saka ''Codes for the representation of names of languages {{--}} Part 3: Alpha-3 code for comprehensive coverage of languages'', iku sawijiningsiji standar internasional tumrap [[kodhe basa]] sajeroning sèri [[ISO 639]]. Standard iki njlèntrèhaké kodhe telung didit kanggo ngenali basa. Kodhe iki ngembangaké kodhe [[ISO 639-2]] alpha-3 kanthi angkah kanggo nyakup basa-basa asli sing diweruhi. Standard iki dibabar déning [[ISO]] ing tanggal 5-02-2007.<ref name="ISO status">[http://www.iso.org/iso/en/CatalogueDetailPage.CatalogueDetail?CSNUMBER=39534&ICS1=1&ICS2=140&ICS3=20 ISO 639-3 status and abstract (iso.org)]</ref>
 
Tuladha:
348.872

besutan