Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

6 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
}}
[[Gambar:Macau-CIA WFB Map.png|thumb|Péta Makau]]
'''Makau''' iku sawijiningsiji tlatah administrasi astamiwa ing [[RRC]], saliyané [[Hong Kong]]. Tlatah iki sing ndunungi ana kurang luwih 540.000 jiwa. Tlatah iki diladèni [[Palabuhan Udara Internasional Makau]]. Nganti [[20 Dhésèmber]] [[1999]] Makau iku jajahan [[Portugal]].
 
== Cathetan suku ==
348.872

besutan