Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
Ndandani paramasastra
}}
 
'''KankerKangker paru-paru''' iku thukulé [[sèl kanker]] kang ngluwihi wates ing sanjeroné jaringan paru.<ref name="internet1"/>
Patogenesis kanker paru-paru durung bisa dibedhek kanthi bener.<ref name="internet1"/> Ana uga kang ngarani sel mukosal bronkial kang ngalami owah-owahan metaplastik minangka tanggepan marang paparan kronis saka partikel kang kasedot lan nggawé tatu [[paru-paru]].<ref name="internet1"/>
Penyakit kanker paru-paru kalebu lelara kanker kang mbebayani lan bisa gawé mati.<ref name="internet1"/> Kanker paru-paru bisa nyerang wong lanang apadené wong [[wadon]].<ref name="internet1"/> Yèn kabandingaké karo lelara liyané kaya ta kanker [[prostat]], kanker [[usus]], lan kanker [[payudara]], lelara kanker paru-paru luwih rikat ngalami peningkatan.<ref name="internet1"/>
246

besutan