Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|GDP_PPP_per_capita_rank = 123
|sovereignty_type = [[Kamardhikan]]
|sovereignty_note = saka [[Prancis]]
|established_date2 = [[1954]]
|currency = [[Đồng Vietnam|Đồng]]
548

besutan