Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

tanpa ringkesan besutan
 
Wiwit penerbitan dèklarasi saka Markas Besar TKR nganti ditokaké keputusan [[Kepala Staf TNI Angkatan Dharat|KASAD]] tanggal 21 Mei 1957, ora ana pangkat [[Brigadir Jéndral|Brigadir Umum]] . Ing wektu kuwi pangkat salah sijine pejabat tinggi dijenengi General Major. <ref name="KodamVII">{{Cite book|title=Sedjarah TNI-AD Kodam VII/Diponegoro. Sirnaning Jakso katon Gapuraning Ratu|publisher=Jajasan Penerbit Diponegoro|year=1968|location=Semarang|authors=Sedjarah Militer Kodam VII/Diponegoro}}</ref>
 
<nowiki>
== Rujukan ==
[[Kategori:Pangkat militer]]
[[Kategori:Tentara Nasional Indonesia]]
[[Kategori:Kaca mawa pertalan kang durung kapriksa]]</nowiki>
337

besutan