Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

38 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
Nambahi dhiakritik
 
'''''The Rugrats Movie''''' ya iku filem komedikomédi-animasi saka AmerikaAmérika SarekatSarékat taun 1998 sing adhedhasar serisèri animasi Nickelodeon Rugrats. Filem iki disutradarani deningdéning Igor Kovayov lan Norton Virgien lan ditulis deningdéning David N. Weiss lan J. David Stem. Ana ing filem kasebut, adhineadhiné Tommy Pickles, Dil Pickles, dikenalakedikenalaké lan bakal tampil ing serisèri taun sabanjuresabanjuré. Paraga swara filem iki ya iku EG Daily, Tara Strong, Christine Cavanaugh, Kath Soucie, Cheryl Chase, Cree Summer, lan Charlie Adler, bebarengan karo bintang tamu David Spade, Whoopi Goldberg, Margaret Cho, Busta Rhymes, lan Tim Curry. Acara filem kasebut bakal ditindakakeditindakaké sadurungesadurungé musim kaenemekaenemé Rugrats.
 
Filem iki minangka filem animasi pisanan saka Nickelodeon Movies kang uga pisanan dingsing didhasarakedidhasaraké Nicktoon. Filem kasebut nampa komentar positif saka parakritikuspara kritikus lan nyakup untung $141 yuta ing saindenging donya. Filem iki uga dadi filem non- [[Disney Channel|Disney]] pisanan sing nyakup untung luwih saka $100 yuta ing AmerikaAmérika SarekatSarékat lan dadi filem animasi paling dhuwur ing program televisitélévisi nganti taun 2007.
 
== Paraga ==
703

besutan