Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

88 bèt wis dibusak ,  5 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Trailer teaser kanggo terusan filem iki diputer ing 18 November 2017. Incridibles 2 bakal dirilis tanggal 21 Juni 2019 minangka fileme Pixar sawise Toy Story 4. Nanging, amagra keterlambatan ing filem Toy Story 4, Pixar ngganti tanggal rilise Incridibles 2 kanthi resmi ing Amerika Sarekat dadi tanggal 15 Juni 2018.
 
== Deloken sisan ==
 
* <nowiki><i id="mwAZk">The Incredibles</i></nowiki> (franchise)
 
== Rujukan ==
703

besutan