Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake, 2 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
'''''The Incredibles'''''<ref>{{Citation|last=Bird, Brad, 1957- film director. Nelson, Craig T., voice actor. Hunter, Holly, 1958- voice actor. Jackson, Samuel L, voice actor.|title=The Incredibles.|url=http://worldcat.org/oclc/1080308270|oclc=1080308270|access-date=2019-06-14}}</ref> ya iku filem komputer-animasi taun 2004 saka AmerikaAmérika sing ditulis lan disutradarani déning Brad Bird. Filem iki diprodhuksi déning Pixar Animation Studios<ref>{{Cite book|url=http://worldcat.org/oclc/704870571|title=Pixar Animation Studios.|last=Datamonitor (Firm)|publisher=Datamonitor|isbn=2010266371|oclc=704870571}}</ref> lan dirilis déning Walt [[Disney Channel|Disney]] Pictures<ref>{{Cite book|url=http://worldcat.org/oclc/156026390|title=Walt Disney Pictures presents Dinosaur|last=Walt Disney Pictures. Disney Publishing Creative Development (Firm)|date=2000|publisher=Penguin Books Australia|isbn=0721487513|oclc=156026390}}</ref>. Bintang filem kasebut ya iku Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Spencer Fox, Jason Lee, Samuel L. Jackson, lan Elizabeth Pena. Filem iki nyritakaké kulawarga Parrs, sawijining kulawarga sing ndhelikaké kekuwatané miturut mandat pemerintah, lan nyoba ngiringi urip ''suburban'' sing tenang. Pak Incredible kepingin mbiyantu nglindhungi wong saka [[robot]]<ref>{{Cite book|url=http://worldcat.org/oclc/1065310648|title=I, robot|last=Asimov, Isaac, 1920-1992, author.|isbn=9780008279554|oclc=1065310648}}</ref> pembunuh.
 
Filem kasebut diterbitake tanggal 27 Oktober 2004 ing ''BFI London Film Festival'' lan diluncuraké ing [[Amérikah Sarékat|Amérika Sarékat]] tanggal 5 November 2004. Filem iki ditampilaké kanthi apik ing box office lan nyithak untung $633 yuta. ''The Incredibles'' nampa kritik apik saka penonton lan kritikus. Filem iki uga menangké rong Academy Awards lan Annie Award kanggo Best Animated Feature. Filem iki minangka filem animasi pisanan sing menangaké Hugo Award kanggo Best Dramatic Presentation. Sawijining terusan filem, Incridibles 2, dirilis tanggal 15 Juni 2018.
337

besutan